Σημειώνω τις εργασίες… εύκολη υπόθεση!



 Τις περισσότερες φορές τα παιδιά, και πιο πολύ τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, επιστρέφουν στο σπίτι χωρίς να έχουν σημειώσει τις ασκήσεις για την επόμενη ημέρα. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί δεν προλαβαίνουν όταν ο δάσκαλος υπαγορεύει τις ασκήσεις είτε γιατί μπορεί να αφαιρεθούν για λίγο και να χάσουν κάποιες από τις υπαγορευμένες ασκήσεις.

  Ένας εύκολος τρόπος για να επιστρέφει στο σπίτι το παιδί έχοντας σημειώσει τις ασκήσεις του είναι να πηγαίνει προ-οργανωμένο!


1ος τρόπος
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να γράψετε σε μια σελίδα του τετραδίου (πρόχειρο)  του παιδιού με μαρκαδόρους τα μαθήματα και ο,τιδήποτε άλλο θεωρείτε αναγκαίο για να το διευκολύνει στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ( όπως στην παραπάνω φωτο).



2ος τρόπος
Αν δεν θέλετε να γράψετε εσείς οι ίδιοι στο τετράδιο του παιδιού, μπορείτε να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο και να εκτυπώσετε το προσχέδιο και να το τοποθετήσετε στο ντοσιέ του παιδιού.
* Για να αποφύγετε τις πολλαπλές εκτυπώσεις μπορείτε να το πλαστικοποιήσετε και να γράφει το παιδί με ένα μαρκαδόρο και να το σβήνει πολύ εύκολα.


Αρχείο εδώ

Επιμέλεια άρθρου: Μάρω Ανδρουλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© Free Blogger Template. Designed By El Design